![]() |
Kalecinin Gol Yedikten Sonra Kendini Savunması...
- Acaba yanlış yerde mi oynuyorum
- Aslında yemezdim de... - Bir top gördüm sanki (bkz: tweety) - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim. - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim - Orucumu golle açtım ne var yani - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim (bkz: mondragon) -Açım abi açım yaa takım para vermiyo eve ekmek ***üremiyorum bizde gol yiyerek karnımızı doyuruyoruz (bkz:yine mondragon) - acaba bıraksam auta gider miydi -Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu.. Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri... -Ulan Mustafa atarsan yemin ederim konuşmam bi daha -Ulan ne çileli başım var be...Defans adamı düşürür penaltı olur,golü biz yeriz kötü oluruz...yok yok bırakıyorum ben bu mesleği lokanta açıcam -At evladım at...hay maşallah tay gibi çocuk...bende gençken böyleydim -Ulan bende kafa yok ki...Politika kim ben kim?...Şimdi sağa yatsam sağcı sola yatsam solcu diyecekler...İyisi mi şaşırmış gibi yapıp hareketsiz kalayım...O zaman liberal derler -Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam deniz için yiyorum -Yediğim bu golü şu an forum.van.gen.tr sitesinde bulunan tüm arkadaşlar için yiyiyorum.. ((((Buda benden olsun By Satan22))):11: :11: |
Alıntı:
:5: çok ayıp satan :46: cevapmı istiyor canın :46: |
Yaw o zaten bir bahane değilki gerçek bişey... :11:
|
gerçek ölemi :85: ben sana gösterecem gerçeği sen bekle :46: :72:
|
Yaw bikerede kabullensen ölecekmisin hee... Gerçekler acıdır uyuzcuğum..:11:
|
:85: kabullenirsem ölürüm..takımıma laf söyletmem :85: ama sen duuuurrr sana bi güzellik yapacam pikaçuuu :72:
|
Her zaman yapıyosun zaten yetmezmi... İlahi Zuzuuuuu (Uyuz yani)..:11: :11:
|
:11: :11: :11:
|
yetmesssssssss :78: :78: :72:
|
:11: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:08 . |