![]() |
Adın ''Yokluk'' Olsun Senin
İlla bir isim mi istiyorsun? peki o halde; Adın ''yokluk'' olsun senin; bırak ben seni yokluğunda seveyim keşke ye ait tüm harfleri çıkartıp alfabeden sadece ''belki'' lerle yıkayıp seni,''umut'' larla giydireyim var olmayan bütün ''mutluluk'' parfümlerini sende deneyeyim en güzel kösesi senin olsun yüreğimin, geldiğinde seni orada bekleyeyim söylenmemiş en güzel sözleri sana saklayıp en mutlu zamanları seninle tüketeyim... Adın ''yokluk'' olsun senin, ''Var'' olup aslında ''yok'' olan ve bilinen tüm tanımlara inat seni ''yok'' olanlarla sevip ''var'' edeyim ne varsa geçmişimden kalan kırık, dökük,yamalı hepsini fırlatıp bir çırpıda ve giyinip tüm sıradanlıkları ve yakıp yırtıp tüm yazılanları ve unutup bildiğim tüm doğruları savunmasız,en tekil halimle ellerimde yokluklarım, kapına geleyim Adın yokluk olsun senin; bilmediğim ama özlediğim, özlediğim ama denemediğim deneyemediğim çünkü korktuğum herşeyi yokluğunda deneyeyim mesela ilk şiirim ol sen, sana yazayım... ya da hayal kurayım içinde bizden birşeyler olan, ve bu gece onlara sarılıp uyuyayım... ne varsa senden önce sevmediğim, gel ki ben onları yokluğunda seveyim ve ne varsa senden önce korktuğum, tut ki ellerimi,yokluğunun önünde yüzleşeyim.. Hadi şimdi ''peki'' de bana,''tamam'' de, de ki ben de bırakayım içimdekileri, de ki haykırayım sakladığım sana ait ne varsa ''Seni seviyorum'' diyeyim mesela; ''sana ihtiyacım var'' diyeyim ''hadi,ben hazırım'' diyeyim ''varım herşeye seninle'' diye bağırayım Adın ''yokluk'' olsun senin, bir tek adımına ihtiyacım var, at ki ben koşayım, at ki ben sen olayım at ki bana geldiğini anlayayım ve... gel ki varlığında ruhum doysun, gel ki varlığınla gönlüm dolsun, gel ki bitsin artık bu tekil delilik, deliliğimin bile adı ''sen'' olsun.... alıntı |
tşkler hayat
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:22 . |