![]() |
bakteri diyalogları... ((:
-ne var lan? ne istiyon gene...
-olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. ------------------------------------------- -alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle -vay bre kafirler, bekleyin.. ------------------------------------------- - hamza dayı, yengeyi nutrettin'in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... ------------------------------------------- - naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben ürettim! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama... ------------------------------------------- - hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum ------------------------------------------- geceyarısı: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha? ------------------------------------------- -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün... ------------------------------------------- - ulan bölün dur, bi gün de hayatın anlamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus bi yav bölünmeye devam et -------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne var lan? ne istiyon gene...
-olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. :72::1: |
:11: süperdii
|
yorumlarınız için teşekkürler...
|
güzelmiş emeğine sağlık
ßæ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:12 . |