![]() |
Msn'de Ne "İzliyorum" Özelliği
Msn de ne izliyorum eklentisi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Msn de var olan "ne dinliyorum" özelliğinden sonra bir çok kişinin merakla indirip kullanacağı yeni bir msn eklentisi olan "ne dinliyorum" eklentisi sayesinde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yada [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] da izlediğiniz videoların...1.sadece isimlerini 2.İsim ve Linklerini 3.Sadece Linklerini msn listenizle paylaşabilirsiniz.. "Hangi video sitelerinde geçirli sorusuna cevap; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gerçekten işe yarar bir eklenti denemenizi tavsiye ediyorum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] indirip kurabilirsiniz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En çok kullanın ie ve Firefox tarayıcılarında sorunsuz çalışıyor... |
tskler KAYIP_
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:35 . |