![]() |
Korkuyorum sevdam... korkuyorum
KORKUYORUM... sevdam korkuyorum
Ne zaman bir aynasız görsem vurur bir kıpırtı içime, suçlu yada suçsuz'ken bile tutup kollarımdan beni sürecek sanıyorum hiç olmayacak sanıyorum benliğim bir daha gidip dönmeyenler gibi gitmekten korkuyorum sevdam ama yanlış sanma sakın beni korkum korkularımdan değildir ki sevdam korkum, bir gece yarısı uyanıpta beni bulamamandandır biliyorum o al yanaklarından süzülecek bir ilki damla yaş garipleneceksin sen sevdam üzüleceksin... bende üzülmenden üzülüyorum ya sevdam.... ah ahhh... BiLiyorsun ki Ben seni Nedensiz sevdim... SEVDAM Nedenli olabilirmi hiç bir çocuğun annesine ağlaması veyahut bir memleket figanında yitik bir özlem kurusu... olabilirmi sevdam... olabilirmi? Seni üstüme dogabilecek en güzel güneşin sarılarından damar damar dolanan o kımlıksız kanımdan ve gelinlik çağlarında yemyeşil örtüsüne bulanan o baharın o yeşilinden bile cok seviyorum... demeki 3 renkten mi fazladır senin sevdan ... sevdam Ben kürdüm biliyorsun sevdam kutsal olan sevdalanmaktır bir güneşe iki akan kana üç yeşil bahara... bilirsinki sevdam yeni dogan her gun yenı bir umuttur kanın her damlası bır adım topraktır ve bahar bize inadına newrozlar taşıyor yarınlara sevdam işte ben seni bu kadar nedensiz sevmişim sevdam bu kadar nedensiz... Yazar HiraiZerdüş özcan TEKİN |
emeğe saygın için saol heval... yuregın var ola...
ben şiirin yazasrıyım |
Alıntı:
yuregine saglık.. |
Alıntı:
Alıntı:
eyvallah güzel şiir :4::4::4::4::4: |
yüreğine ve emeğine sağlık matet:1:
çok güzel :1: |
teşekkürler...... YaPrAk
|
gidip dönmeyenler gibi gitmekten korkuyorum sevdam
paylaşım için tşk.ler |