![]() |
Tüm üyeler lütfen okuyun
Arkadaşlar forum üzerinden veya özel mesajla msn adresi verme veya alma kesinlikle yasaktır. Bunu forumun bir çok yerinde sık sık belirttik. Bundan dolayı banlanan kişileri gösterdik. Buna rağmen hala bazı üyeler bu konulara dikkat etmiyorlar. Bu tür bir olayla karşılaşırsak o üyeyi siteden süresiz olarak banlarız. Bu tür davranışta bulunan üyelerimize son ihtardır. Lütfen bu konudaki hassasyetimize sizde dikkat edin.
|
:Dkonuş abi haklısın..
:) |
yaa ben zerguwan'nın msn adresini istedim:20:
ßæ |
konuş seni kim tutar
|
Alıntı:
|
onceden bı kac kez oldu ama bılmıodum :)neyse artk ogrendım sagol
|
msn adresini veren mi var :1: :)))
|
can I ask you something?
Federal Inmate Text Messaging
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
can I ask you something?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
can I ask you something?
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:58 . |