![]() |
Aşkını helal et...
!!! Aşkını Helal Et !!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ağladığını gördüm düşümde, Gözyaşına uzandım dokun??adım... Bi sigara yaktım ikimize, Dumanıyla birlikte seni çektim içime, Son nefeste haykırdım adını, Seni bul??adım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ellerim ellerini aradı, Gözlerim gözlerine hasret. Aynı havayı soluduğuz yerlerde dolaştım, İzine rastlay??adım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdi sana son kez yalvarıyorum gel, Hani bırakmıştın ya beni bi ayaz gecesinde Ben hala o gecedeyim gel, Kokuşmuşluğumla ,açlığımla ,sevd??la... Seni bekliyorum gel. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yorgun akş??larda adını kazıdım duvarlara, Gülüşünü özledim. Gülüşünü özledim gittin. Etrafa neşe saçan gülüşünü, beni parçalayan gidişini özledim. Şimdi ölüm döşeğindeyim, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Vasiyetimi yazıyorum, Üstüme örttükleri yırtık ceketimi yağmurlara, Cebimdeki son sigarayı aşıklara, Kalbimden süzülen gözyaşlarımı sana bırakıyorum, Ve diyorum ki; El ele tutuştuğumuz, Hasretle kavuştuğumuz günlerin hatırına, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] __________________ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:23 . |