![]() |
ünlülerin ilk sözleri
ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın
MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 2- annem yok benim İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa ERBAKAN:bismilahirrahmanirrahim KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY:Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . BENGÜ : korkma anne geçer acısı hiç midoğum yapmadın sen |
:11:güzel paylaşım:1: hepsi de uymuş ha;):)
|
rica.....
|
güzel
|
Hoş.
|
tşkr..
|
:72: guzeldi tskler.
|
:11: