![]() |
mardin resimleri ..!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
mukemmel bir yer mardin geceleri bamabaska bir goruntu kaplıyor etrafı. paylasım icin tskler kayıp_
|
doğduğum memleketin resimlerini seyretmek apayrı bi duygu. sabah sabah bu güzel mardini seyrederken çok uzaklara gittim. bna bu duyguyu bu güzel geçmişi sabah sabah hatırlattığın için sonsuz tşkler kayıp
mardine ne zaman gitsem doyamıyorum bu harika paylaşımın için sna sonsuz tşkler arkadaş :4::4::4::4: hani rep verme gibi bi yetkim olsaydı her halde sizi repe boğardım :72::72: hani nerde repçilerrrrrr |
teşekkürler kayıp güzel yermiş...
|
beğenmenize sevindim tşkler arkadaşlar:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:04 . |