![]() |
incilerin hazırlanışı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
paylaşımın için tşk.
|
paylaşim için tşkler gözlerimi incilerden alamadım
bir söz vardır matet bilmem bilirmisin birkadının bir sayah elbisesi ve birde incisi mutlaka olmalı :1: |
Alıntı:
Alıntı:
hatırlamama gerek yok aslında haklısınn takı bayanlara daha çok yakışıyoooo teşekkürer yorumun için yaprak :) |
wayyy be sevgilime bitane bundan alsam acep napar :72::72:
|
durma bence hemen alll pşman olmazsınnn ;)
|
he ben ztn para basıyorum dimi :72:
|
kibarlık olsunn diye dedimm :72:
|
ben kibar ben ve kibnvarlık heç düşünemiyom kardeş :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:16 . |