![]() |
bu hayvanlar cok sasırtıcı..
Nükleer santraller ve doğa kirlenme canlıların kimyasını bozuyor... Bu galeride göreceğiniz fotoğrafların büyük kısmı gerçek... Bazıları ise hayal gücünün ürünü...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:89: ilginç kareker eğer bu kirlilikler devam edrse insanlarda bu hale gelecek gibi görünüyor
|
çok üzülüorum ya ben bunları gördükçe..:(
tşk abi.. |
ya tamam bunlar abartı ama ben 4 ayaklı civciv gördüm çok normal bişekilde yaşamını devam ettiriodu arka iki ayağı kuyruk gibi falan kullanıyodu üstüne başmıyodu yani ama sonu kötü oldu...:19:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:31 . |