![]() |
dağlara heval, dağlara...
ben güneşin çocuguyum...
Bir beladır kimliksizliğim başıma koca bir yaradır yara ey sevgili... oysa ben güneşin cocuguydum ellerimde aydınlığı vardı ülkemin güllerim nergizlerim renkten renge bulanırdı varoş bir kızın gelinlik çagına benzerdi dağlarım... oy_daglarım akardım nehirlerce, dicle ile fırat ile kıskanırdı beni avaşin kıskanırdı ki akmaya kalmazdı hiç bir şelale her ciwan bana benzemekteydi, halaylarda idim beni bağırırdı avazlar beni anlatırdıda bitiremezdi şarkılar... ben savaşlarda inadına açan bir çiçektim olmazlardı bensiz hiç bir kavga her neden bana akardı biraz akardı kum kum, yagmur taneleri misali hayat bana dedimya ben güneşin cocuguydum sipanın koynundaki van'a axlata, agrıya, zagrosa, sonra amede dogardım ilk ovası benimle şenlenirdi koca muş'un dersim dağlarından sıyrılır koşardı bana batman ise bir milyon toplanırdı inadına adım en az merdin kadar güzel di güzelliğim adıyamanın sokaklarında dolanmak gibiydi... dedimya ben güneşin çocuguydum... inadına doğdum bende her sabah, her yeni gün benimdi.... yazar Elamo |
bu güzel şiir işirinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler gerçekten harika bir şiir emeğinize yüreğinize sağlık
ve ben sizi bu sitede yeni gördüm aramıza hoş geldiniz (ser çava hati heval) |
saol heval (arkadaş) sıcaklığınla sağol...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:28 . |