![]() |
açım ben sana... açım sevgili.
açım sana ey sevgili... karnımın sırtımla kocaklaşmasından çok nefsimin beynimle oynamasından da cok olabilecek bir benliğin tamamen yok olabilmesinden bile daha cok ben sana cok açım ey sevgili... benim sana açlığım başkadır sevgili bir gece yarısı susayıp, kana kana su aramak bana bayramdır ancak... kör bir çölde sahipsiz bir su kuyusuna raslamamdır sana açlığım yani olmayanların içinde bile olmayandır seni lokma lokma aramak uyandınmı açlığıma ey sevgili... uyanmadıysan hala, bır celladın kurbanına benzet beni yani elim kolum sana bağlı balta ise kalkmış benim buynumu vurmaya ben ölüme nasıl karşı durabilirim şimdi söyle sevgili... beni yoklugunla sınama artık ne olur sevgili ne kafamı vur kör bir baltaya,,, nede nedensiz bırak beni sana beni duyur artık kendinle... lokma lokma beni bana değil sana buldur sevgili... biliyorsun ki açım sana ey sevgili... bir sefilliğe düşebilmenin en sefilliğinden dokunuyorum sana artık avazımda kaldırmıyor sesimi bu gun ya beni duyarsın, yada ben ölüveririm açlığından... yazar Elamo |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:06 . |