![]() |
Kabullendim
Bugün her zamankinden daha karanlık gün
Gözlerim gökyüzünde hasretle, düşecek damlaları bekliyor Özledim yağmurları Kim bilir Belki de Baska duygularımı bastıracağım onunla: Denize olan hasretimi… Buralarda deniz yok Yağmur kaldı geriye Kabullendim… Akşam oldu Tatlı bir telaş var sokakta Heyecanla ev arkadasımı bekliyorum Kim bilir Belki de Başka duygularımı bastıracağım onunla: Anneme olan özlemimi Burada annem yok Dostlar kaldı geriye Kabullendim… Hava serinledi iyice Gece ayla beraber "merhaba" dedi Pencerenin önüne büzüldüm Işıkları bekliyorum Şehir –ankara- öyle aydınlık ki geceleri Lambalar yandı seyre daldım sokağı Kim bilir Belki de Başka duygularımı bastıracağım onlarla: Yıldızlara olan tutkumu Burada yıldızlar yok Işıklar kaldı geriye Kabullendim… Nihayetinde gece de bitiyor Şafak sökmek üzere Gök kızıl, toprak soğuk Ellerim üsüdü Titredim, içim sızladı Güneşin doğmasını bekliyorum Kim bilir Belki de Başka duygularımı bastıracağım onunla: Sana olan sevdamı Sen yoksun burada Güneş kaldı geriye Ufka baktım… Onun gibi doğsaydın yüreğime Buzlarını çözseydin donuk kalbimin Gözyaşlarımı kurutsaydın Ellerimi ısıtsaydın Ne olurdu… Daha ne kaldı geriye bilmiyorum Fakat bir şeyi biliyorum Sen yoksun Ve ben bunu Kabullenemedim… Mâverâ |
işte bu süper.......harika ..paylşm için teşekürler...:4::4:
|
buzlarını çözseydin donuk kalbimin;):4:
paylşm için saol;) ßæ |
çok güzel :4:
|
:1: tşkrr
|
çok sağolun teşekkür ederim...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:38 . |