![]() |
BekLedim
karardı bütün umutlar, gitmedi bir adım ötesine belki sesini duyarım diye bekledim saniyeler yıl oldu, geçmedi, bitmedi geceler gelmedin, belki de gelemedin sensizlik girdabında dolandım durdum ölesiye hasretti alev alev kavuran sinemi, bir büyük yangındı yine de gözyaşımı kurutmaya yetmedi ama hep bekledim avare dolaştım her sokağı bir bir ezberledim bütün duvarlarda senin adın yazdı adın yazdı her hıçkırıkta ve her dakika biraz daha kesildi ümidim ama hep bekledim kırık dökük hayaller filizlendi yüreğimde daha da kırıldı, sen gelmedikçe sabır yazdım büyük kağıtlara, sabret dedim elveda demek kolay, fakat gitmek zor gelmenin de zor olduğunu öğrendim ama hep bekledim düşman oldum sabahlara, karanlığı özledim yokuşlar tırmandım; dudağımda ıslığım, sırtımda özlemin ağırdı yüküm, yoruldum, nefes nefese kaldım her nefeste seni andım, fakat sen duymadın vazgeçmek de kolaydı ama hep bekledim sustum günlerce, içime attım bütün rüzgarları söz olmadı rüzgarlar, düğümlendi kaldı sonra o düğümler hesap sordu bana: o değil miydi kanadını kıran, o değil miydi yâri ayrılığa satan zordu biliyordum ama hep bekledim gelmedin, belki de gelemedin belki de gelemedin… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
şiiri seven biriyim gerçekten güzel şiirler yazıyorsun harika paylaşımların için tşkrr:4::4:
|
teşekkürler yusuf_ua:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:25 . |