![]() |
En Sevdiğiniz Lost Karakteri?
jack
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kate [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sawyer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] desmond [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] locke [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] jin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] michael [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hurley [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sayid [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] benjamin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] juliet [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
izlemiyom ama izleseydim kate olurdu herhalede :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
görüntüye aldananlardan:D
ama bende olsam kate derdim..:) |
zaten ben anlamıştım iyi karekterli olduğunu ondan seçtim onu:78:
|
ii karakterde biri deil..yalnız ii oynuo..:)
yoksa görüntüe aldanacak olursam sawyer derdim..:1::Dgerçi jack de ii..:Damann ya banane:D:72: |
:72: hurleyde baya ii :D
|
hepsi çok başarılı oyuncular seçim yapamadım doğrusu ama kate diebilirm
|
Kate tabi ki. Çok güzel :D .
|
Desmond David Hume
|
:)kate açık ara farkla önde:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:46 . |