![]() |
Üstüme gelme hayat! kıyarım kendime
Üstüme gelme hayat! kıyarım kendime
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Click this bar to view the small image.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Üstüme gelme hayat...! Daha neyi alacaksın..? ! Hep sevmişsindir aslında. Hep ama hep sevmişsindir. Birini sevmişsindir sonra. Sonra birini daha... Birini daha... Daha....! ? Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur Gemiler gitmiş Sen yorulmuşsundur. Üstüme gelme hayat....! Gemi olmuşmusundur..? Kocaman bir mahalleden Daracık bir sokağa. Sokaktan ufacık bir eve Evden odaya.... kurtulmak ister gibi kapatmışsındır kalabalıklara kendini. Gitgide yanlız kalmışsındır. Yalın yaşanan gecelerde Gitmekle kalmak arasında dolanırken Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını. Yalnız...Korkak...Kekeme.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] !..Üstüme gelme hayat..! !..Kıyarım kendime..! |
:1:güzelmiş..tşk:2:
|
Alıntı:
beğenmene sewimdimm teşekkürler ........ |
!..Üstüme gelme hayat..!
!..Kıyarım kendime aynenn :(:(:( |
üsdüme qelme hayat senide harcarım :46:
|
teşekkürler yorumlarınız içinn ;)
|
şiirler size mi ait.size aitse anlatım güçüsünüz bayağı kuvvetli.güzel bir paylaşım.
|
biz tşk.ederiz paylaşımın için
|
!..Üstüme gelme hayat..! !..Kıyarım kendime..! harikalar diyorum başkada bişey demek istemiyorum emeğine ve yüreğine sağlık matet.. arkadaş __________________
|
teşekkürlerin en güzeli benden sizdeğerli yorumlarınıza arkadaşlar ......
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:54 . |