![]() |
64 dilde seni seviyorum de..
almanca_ıch liebe dich
arapça_ ana ba-heb-bak arnavutça_te dashuroj birmanca_chit pa de bulgarca_jbichim te cavaca_kulo tresno çekçe_miluju te danimarkaca_jeg elsker dig endonezyaca_saya cinta kamu estonca_mina armastan sind farsça_asheghetam filipinc_iniibig kita fince_mina rakastan sinua fransızca_jet amie galce_rusy n dy garu di grönlanca_asavakit havaice_alaha a aç oe hırvatça_lju bim te hintçe_ma tumbe pyar karta hoon hollandaca_ık hou van jou ibranice_ani ohev otach iranca_mahn doastaht dohrahm irlandaca_taim ingra leat ispanyolca_te amo isveççe_jag alskardig italyanca_ti amo izlandaca_eg elska thig japonca_ore wa omea ga suki da kanboçça_bon sro land oon katalanca_t estim molt korece_tangshin-i cho-a-yo kakorsikaca_ti tengu cara kürtçe_ez te hezdikhem laoca_khoi huk cham latince_vos amo letonca_es milu tevi litvanyaca_teve mylim lübnanaca_bahibak macarca_stezetlek makedonca_sakam te malayca_saya sayangkan malezce_saya cinta kamu mayaca_canda munani norveççe_jeg elsker deg pakistanca_mujhe tumse mahabbat hai persçe_tora dost daram polonyaca_ja cie kacham portekizce_te ador rusça_ya vas liublim sırpça_ljubimta slovence_ljubim te sripanca_mam ayata arderyi suriyece_bhebbek tahitice_va here vau la oe taylandca_phom rak khun tunusça_ha eh bak ukraynaca_ja tebe kok haju vietnamca_toi yeu em yugoslavca_ya te jolim yunanca_s ayapo uluca_mena tanda wena |
kimsenin yüzüne karşı kullanamam o kelimei..:)
hem bence bu kadarı fazla hele de hiç kullanamayanlar için..:) pylşm içn tşk..:1: |
bence yürekten olsun dil önemli değil...:)
paylaşm için tşkr... |
işime yarayacağını sanmıyorum ama...tşk ler
|
Nasıl okunuyor? Bari onları da yazsaydın. :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:34 . |