![]() |
Bir sonu gelmeyen fıkra da benden
Temel ve Dursun bir gün dünyayı atla dolaşmaya karar verir. Ve binerler atlarına at başlar koşmaya
Dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık ................................... devamı var daha bitmedi onuda sonra devam ederiz. :11::11::11: |
sonunu çok merak ediyorum:11:
|
Legend kardeş dur fazla meraklanma diye ortasından azıcık anlatayım
Ortası : dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık .................................................. ................. bu kadar yeter yoksa fıkranın bi anlamı kalmaz belki daha sonra sonunu anlatırım . :11: |
çok meraklandım:D
|
fazla meraklanmayın diye bir halat ucu aman ipucu veriyorum arkadaşlar :11:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Arkadaşlar çok meraklandınız diye fıkraya son veriyorum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Temel ve Dursun aha böle son sürat dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık vdıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık .................................................. ........................................ koşuyorlarmış. Derken at artık çok yorulmuş ula bu Temelle Dursunin kahri çekulmez daa. demiş ve İntihar etmiş.. Ha bu da resumleri TEMELUN SÜRDÜĞÜ AT [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DURSUNUN SÜRDÜĞÜ AT [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :11::11::11::11: arkadaşlar bı fıkra tamamen benim eserimdir.Olaylar kendi kendine gelişti. Siz fazla ısrar etmeseydiniz ne güzel koşuyordu atlar .Allah cezanızı verecek ne vardı o kadar ısrar edecek ya.:11::11::11::11: |
Şaka yaptım bitmemişti
şimdi arkadaşlar siz yukarıdaki resme bakıp fıkranın bittiğini zannediyorsanız yanılıyorsunuz daha devam ediyor çünkü
Neyse devam edelim Temel ve Dursun bakmışlar atları ölmüş Temel demişki Ula Dursun zati o atlar bi moka yaramıyorlardı Gel şu kasabadan yeni 2 tane at alup devam edelum daa demiş Dursunda Hadi Temel ne duraysun hadi gel alalum şu atlari daa demiş ve kasabadan 2 tane daha at almışlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AHA İŞTE BU ATLAR ve kaldıkları yerden devam etmişler dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık .................................. |
ya arkadaşlar yardım edinde bu fıkraya bi son bulalım yoksa bunlar ölene kadar dıgıdık dıgıdık koşmaya devam edecekler. Fıkranın sonunu nasıl getireceğim şimdi ben ya ne halt ettik böyle bi fıkraya karıştık ya çıkamıyorum işin içinden dur biraz düşüneyim bu defa kesin bi son vereyim ya :20::20::20::20::20:
|
dıgıdık dıgıdık giderken uçurumdan düşsünler hepsi ölsün kesin çözüm:D
|
Ya bu Temel ve Dursun 9 canlılar öle bi uçurumdan düşmeyle ölseler dediğin olurda başka fikir varsa :20:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:50 . |