![]() |
Lidyalilar¶... ( 100% Gülme Kalitesi Bence Var )
- aha parayı buldum lan.
+ o benim kaybettiğim para lan geri ver! - hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben! - sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk: peki ne işe yarayacak kralım? - artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs... halk: kral eben var mı? - abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım! - ne bulcaz lan? - ne bilim abi parayı bulalım mesela... - bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz!! - allah rızası için bi ekmek parası... - para mı? o ne lan? - ya bırak gözünün yağını yiyim, ayak yapma. dün para diye bişi icat etmişiniz. - ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu tür hediyeler çok yobazca... + ee napalım? - onların yerine başka bişey verelim, yükte hafif pahada ağır olsun. + paha mı ? ++ hayır pata dedi. +++ hayır hayır para dedi. herkes birden: evet para dedi. paraa!!! - olm parayı icat ettim nan! - ha yaşa be abi, biraz borç versene bana!.. * Ne düşünüyon öölee? - Parayı buldum da.. * eeee?? - Karar veremiyorum altın mı alsam, dolara mı yatırsam?? * Bak parayı buldum.. * Ver bakiim sahte mi?? * Bak parayı buldum.. * Şerefsizim aklıma gelmişti... |
:11::11:
|
- ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu tür hediyeler çok yobazca...
+ ee napalım? - onların yerine başka bişey verelim, yükte hafif pahada ağır olsun. + paha mı ? ++ hayır pata dedi. +++ hayır hayır para dedi. herkes birden: evet para dedi. paraa!!! :72::1: |
:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:37 . |