![]() |
çilginca Bir Aşk
Aşiğim Sana Birtanem
Biliyorum Benim Ki Umutsuzca çilginca Bir Aşk Hissedebiliyorum Bana Olan Aşkinin Yüreğinde Küllenmeye Yüz Tuttuğunu Dilin Her Ne Kadar Seni Seviyorum Dese De Gözlerinöyle Söylemiyor Bitti Bu Aşk Bitti Diyor Birtanem Farkindayim Saçlarimi Okşayan Parmaklarinda Ki Soğukluğun Artik Isitmiyorlar Yüreğimi Ne Dokunuşlarin Ne De Tebessümlerin Gizlemek Için Boşuna Uğraşma Okuyabiliyorum Birtanem Dudaklarinda Ki Her Tebessümde Oluşan Aciyi Gizlemek Için Boşuna Uğraşma Ruhundaki Kopan Firtinalari Ay Yüzündeki Hüzün Bulutlari Ele Veriyor Seni Birtanem Biliyorum Sen Benim Bana Olan Aşkimin Ateşinin Her Geçen Gün Birazda Büyüyerek Yüreğimde Bir Volkana Dönüştüğünü Sensiz Geçen Her Animin Benliğimde Onulmaz Yaralar Açtiğini Bilmeden Beni Kör Kuyulara Atip Da Gideceksin Birtanem.. MUSTAFA ATA |
tşkrler..
|
rica ederim
|
Bitti Diyor Birtanem
Farkindayim Saçlarimi Okşayan Parmaklarinda Ki Soğukluğun Artik Isitmiyorlar Yüreğimi Ne Dokunuşlarin Ne De Tebessümlerin Gizlemek Için Boşuna Uğraşma Okuyabiliyorum Birtanem Dudaklarinda Ki Her Tebessümde Oluşan Aciyi Gizlemek Için Boşuna Uğraşma Ruhundaki Kopan Firtinalari Ay Yüzündeki Hüzün Bulutlari Ele Veriyor Seni Birtanem Biliyorum yüreğine sağlık çok güzel :1: |
Rİca Ederİm
|
Teşekkürler Çok Duygulandım...
|
Alıntı:
|
anlata bilene...
tşkler |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:29 . |