![]() |
komik birkaç dialog
>>>>>>
> >> >>> >>>>>cilgin felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi >> >>> >>>>>gostererek sorar: >> >>> >>>>>"bana bu sandalyenin varolmadigini kanitlayin!" >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece $udur: "hangi sandalye >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>****************** >> >>> >>>>>ilkokul 3.sinif..soru: ormanların faydalarini sayiniz >> >>>cevap: >> >>> >> >>>>>ormanların >> >>> >>>>>faydaları saymakla bitmez. >> >>> >>>>>sonuç: tam not >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>****************** >> >>> >>>>>Din hocasi Hz.Muhammed ile Hz.Ali arasındaki bir diyalogu yazin demis. >> >>> >>>>>hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>Hz.Muhammed: günaydın Ali >> >>> >>>>>Hz.Ali: sana da günaydın Muhammed nasilsin >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>******************* >> >>> >> >>>>>seviye:üniversite >> >>> >>>>>ders:eğitim felsefesi >> >>> >>>>>sınav:bütünleme >> >>> >>>>>sınav şu sorudan ibarettir:''bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız.'' >> >>> >>>>>yalnız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci >> >>>dersin >> >>> >>>>> içeriğini >> >>> >>>>>hiç bilmemektedir.dolayısıyla kendine sorabileceği iki >> >>>adet >> >>> >>>>>soru da >> >>> >>>>>bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk >> >>>dersine >> >>> >>>>>girdiğini >> >>> >> >>>>>hatırlar.bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış. >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>soru 1:ilk milli eğitim bakanımız kimdir >> >>> >>>>>cevap:hasan ali yücel >> >>> >>>>>soru 2:hasan ali yücel kimdir >> >>> >>>>>cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. >> >>> >>>>>işlem tamamlanmıştır... >> >>> >>>>>sınav sonucu:100 >> >>> >>>>>(yaşanmıştır...) >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>********************* >> >>> >>>>>soru : ahmet hasim'in en unlu eserlerinin toplandigi eserin >> >>>adi >> >>> >>>>> nedir >> >>> >>>>> >> >>> >> >>>>>cevap : best of ahmet hasim >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>************ >> >>> >>>>>deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir." >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>doğru cevap depremin >> >>>magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>"helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. >> >>> >>>>> >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>****************** >> >>> >>>>>aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın.. >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>1. din >> >>> >> >>>>> >> >>> >>>>>2. cinsellik >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>3. gizem >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>cevap: >> >>> >>>>> >> >>> >>>>>allahım! hamileyim. acaba kimden " >> >>> >>>>> >> >> >> >> >> > >> > >> >> > |
paylaşım için saol
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:49 . |