![]() |
Nostaljiye bak
Kadın gece yarısı uyandıgında kocasının yatakta
olmadıgını görür.Kalkıp mutfaga gittiğinde kocasını yaşlı gözlerle kahve içerken bulur -Ne oldu, neyin var; diye sorar. -Adam:40 yıl önceki cıktıgımız günleri hatırlıyormusun?; Kadın çok duygulanır. Demekki kocası 40 yıl önceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır. -Evet; der duygulu bir sesle. Adam: -Daha liseyi yeni bitirmiştik ve sen 18'ine girmek üzere idin.; -Evet; der kadın o günleri hatırlayarak. - Bir gün annen evde yoktu ben size gelmiştim.Hatırlıyormusun? -Evet!der kadın gülümseyerek. -Adam:Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı,hatırlıyormusun? -Kadın;Evet; der buruk bir sevgiyle. Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu. Adam: -Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahı başıma dayamış ve ya kizimla evlenirsin yada seni 40 yıl hapse gonderirim,daha 18'ine bile basmadı; demişti. Hatırlıyormusun? -Evet;der kadın gülümseyerek. Adam gözlerindeki yaşları siler ve buruk bir iç çeker: -Bugün hapisten çıkıyor olacaktım !! |
tşkrler...
|
Eyw Paylaşım güzel Emeğe Saygı.:))
|
:11: adamın son sözünün ne olcağını merakla beklerken
söylemesine şaşırdım ceza evinden çokacağı günün hesabını yapıyor delimi ne |
Ben Aslında Fıkrayı Okumaya Başlarken Fıkranın içinde Bi Fırıldak Olacağını Tahmin Etmiştim Şaşırmadım Desem Yalan Olmaz.
|
Alıntı:
ne yapsın garibim bak adama demekki 40 yıldır kurtulma planı yapıyor o da bence bizim taktiği uygulamalı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :11: |
sizin taktik derken?
|
Alıntı:
|
okey hemen:2:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . |