![]() |
Tekil Kedi
Tekil Kedi
Sessiz ve uzak sulara hasret gecelerde Bir dilencinin kurak avuçlarında sevişir gibi Seviştim seninle İnsandan kafesler ördüm sana Belki bir iki cümle belki bir söz ya da bir ünlem işareti Ne zaman öpüşsek dudaklarının alfabesi Kendinden bir şeyleri katarak dudaklarıma Giderek tekilleşen bir kedinin seyrek adımlarıyla Hafifledi hafifledi hafifledi Uyurken birbirine eklenen Kirpiklerimizi bölüşürdük uyanınca Avuçlarımızdaki çizgiler karışırdı Uyanınca hep geç kalmış olurduk Rüyalarımızın giderek bize benzediğini Ve bunun tehlikesini anlayamadan çıkardık evden Uyanınca hızla hatırlayabiliyorduk Kaldığımız yeri bir kitapta ararcasına Kendimizi aramıyorduk hayatta Seyrek adımlarıyla gün aşırı izler bırakan Bir ceylanı arar gibi arıyordum seni Nerede bir kamp ateşi görsem Yaşadığına yoruyordum Sessiz ve uzak sulara hasret gecelerde Seviştikçe güncelleşen iktidarında yatakların Her gece biraz yer değiştiriyorduk Seviştikçe bir dilenci kurak Avuçlarını esirgiyordu yağmurdan Biz göğe erende o Kaçıyordu kaçıyordu kaçıyordu Kuvvet Yurdakul |
güzel şiir için teşekkürler
|
cok güzelmiş.teşekürler..
hayat: vektorel in anlamını merak ettim googlede aradım... |
:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:26 . |