![]() |
Bugün Kâinat Bana KefiL
Bugün yorgun, bugün solgun kaldırımlar
Yürü git sokak sokak, bahar gelecek fecrine Bal renginde bugün umutlar, bugün güneş düşmüş gözlerine Yalnızlık yalnız kalmışken en mavi derinlerde Bir küçük inci tanesi sakladım, göğsüme Koş gel kucak kucak, bir avuç sevgi yetecek ikimize… Şarkılar ihanete uğramış bugün Bugün her şey ıslak, sırılsıklam… Bir damla sıcak kan damlayacak bugün Bugün ağlayacak şeytan bile, -derinden bir ‘Allah’ deyince- Gök yeşil, gözlerim elâ bugün Bugün her zamankinden daha buğulu pencereler Deldiği gibi bağrımı acımı kazıyacağım Sitem değil yâr, yalnız bir ah çekeceğim bugün Bugün bitmeyecek hiç, akrep yelkovana küsmüş Bugün unutacağım kaderin bütün kazalarını, Yalnız bir dua edeceğim bugün; Ne ayrı gayrı düşeyim yolundan, Ne başka sevdalar alsın yerini Bu biçâre kul bilmez hoş kelam etmeyi ya Bilirsin Sen günahkâr nefsin dışındakini içindekini Ölümü istemem yine de Sen’den Ama illaki çalacaksa kapımı Azrail Alıntı:
Mâverâ OnSekizEkim İkiBinSekiz |
:)çok güsel gerçekten..
paylaştıın için teşekkürler..:1: |
Alıntı:
|
Şiir kime ait?
|
Alıntı:
sadece bir mısrası alıntı..onun kime ait olduğunu bilemeyeceğim biyerden okumuştum sadece... |
Emin olmak için sormuştum... Sitemizde böyle güzel şiir yazan üyelerimizin olması çok güzel :) Yeni şiirlerini bekliyorum.
|
:4::4::4: emeğine ve yüreğinize sağlık
|
Alıntı:
Alıntı:
|
devamını beklerim :2:
|
harika şiirin için tşkr...:4:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:14 . |