![]() |
Buyrun geyik muhabbetine
işte size gerçek geyik muhabbeti :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUHABBETİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUHABBETİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUHABBETİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUHABBETİ |
Hande mi yener Funda mı arar.. hayır Seray sever .
Bu üçüne önce Nejat işler sonra da tokadı Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i Bayar bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer yıllar sonra bunlar tarih olur o tariHi de Gönül yazar Mehmet okur. Buna da anca Kadir inanır :11::11::11: |
Bence Funda Yener Hande Arar Hande Neyi Arar Bence Hande Nejatı Arar Nejat Kaçmak İçin İşlerle Uğraşır Ferhat Göçmez ama Burhan Göçer Hangi Burhan Kaçan Burhan
EEEE Senden Ne Var Ne Yok Ne Kadar Önemli Cümleler Sarfettim Değilmi Kıymetimi Bilmeyenler Utansın Çene Yormak Büyük Uğraş İster İki Türlüsü Vardır Bir 1 : BoşYere iki 2 : DoluYere Tamam Geyik Dediğin Böle Olr Peeehhhhhh Hadi Bu ->günlükte Bu Kadar. Mck :) |
damdan düştüm pat diye bir öpücük aldım şab diyeeeee anasıda arkamdayımışşş sırtımada vurduu küt diyeeee:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:51 . |