![]() |
Ne Olur Gel Be!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne olur gel be! Hava kararmaya baslayınca[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] daha çok arıyorum sanki seni. Soğuktan mı korkum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] karanlıktan mı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sensizlikten mi[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yalnızlıktan mı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nöbetlerimden mi[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çaresizlğimden mi.. Bil(m)iyorum.. / kahırdan.. Artık hissetmiyorum.. Unutmaya basladım; kokunu[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevdiğin seyleri[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] söylediğin sarkıyı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bana bakısını[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevisini[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sarılısını.. Yasadık mı sahi senle? Gülüyordum galiba. Sen yüzüme çok yakıstığını söylüyordun gülmenin. Ben gülünce sen gülüyordun. Sen gülünce denizler duruluyordu gözlerinde. Simdi fırtına var... Gülmek bana yakısmıyor (mu) ! Edebiyatı seviyor(d)um Sana olan askımı yüreğimden sonra en iyi o anlatıyordu. Ben de hep yazıyordum. Bak yine yazıyorum.. Küstüm[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GeL(me) artık. Ask acı çekmekse Sev(me) artık. Kara geceLerde ben buLurum yoldas kendime[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kork(ma) Cekmem fisini hayatın! Yoruldum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuramıyorum artık. Nolur[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gel(me) "BunLarın bi hayal olduğunu kimseye söyleme. Herkes ben gelmeni istemiyorum bilsin." "NE OLUR GEL BE !!!" |
paylaşım çok güzel tşk
|
:1: tşkr....
|
:2:
|
Gülüyordum galiba. Sen yüzüme çok yakıstığını söylüyordun gülmenin. Ben gülünce sen gülüyordun. Sen gülünce denizler duruluyordu gözlerinde. Simdi fırtına var... Gülmek bana yakısmıyor (mu) ! N'olur Gel Bee!! Tesekkürler .. ;);) |
rica
|
paylaşımın için tşk ederim kayıp_
|
tşkrler...
|
rica ederim :)
|
tşkler paylaşımın için ama gidene qel demek acizliktir yakışmaz bize
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:56 . |