![]() |
Sigara Yüzünden Ölenlerin Öbür Tarafta Konuşmaları
İki Arkadaş
-Ahmet la ben sana demedim mi az içelim şu mereti… -Ne la kaç tane içtik altı üstü 3 paket… -Al olm şimdi o 3 paket sigaran yüzünden diğer dünyadayız,Gençliğimi çürüttün Ahmettt ! -Sana bir şey olmaz merak etme… -Daha ne olacak olm diğer dünyadayız… -Hönk ! Karı Koca -Ula sersem karı Elli Bin defadır dedim mutfakta sigara içme diye. -Ne olmuş sende zamanında az odunlukta sigara içmedin,sigaraların yüzünden odunluk yandı daha yeni bıraktın sigarayı. -Bana bak ayşe sana buradan bir uçarım göreceksin odunluğu,salak karı orası odunluk,sen gitmiş mutfakta tüpün yanında içiyorsun,al bak şimdi diğer dünyadayız ! >>> Sıra Çocuklarda -Anne Baba bizim ne suçumuz vardı,biz ne mutfakta ne de odunlukta içtik,kendi odamızda içtik. -Evet kardeşim doğru sölüyor. Anne Ve Baba : Çocuklarda Bozulmuş Haberimiz Yok : ) Yatılıda Yatan Kızlar -Naciye ben sana demedim mi o kadar tavan arasına girip sigara içmeyelim diye. -Benim ne suçum var,sen demedin mi hocanın göremeyeceği bir yerde içelim diye. -Dengesiz kız öle dedim,demedim öle tehlikeli bir yerde içelim. -E ben nerden bilebilirdim oradan gaz borusunun geçtiğini. -Hönk !!! İki Eleman -La haso ne istedin sen benden ha ne istedin !!! -Abi kusura bakma ben sigaranın içine normal şaka tozu koyduğumu sanmıştım,Dinamit tozu olduğunu bilmiyordum. -Ne dinamit tozu mu,ula ben seni gebertmezmiyim. -Abi zaten biz ölüyüz. -Hönk !!! Alıntıdır. |
:11:
|
tskler :)
|
Banada bi arkadaş lazım zergu yanımda götüreceğim..:)
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:11 . |