![]() |
Şokk!! Çok Ucuza Rapidshare Premium !!
Çok Ucuza Rapidshare Premium'mu Arıyosunuz ?
O Zaman Doğru Yerdesiniz ! Resimde Görüldüğü Gibi Zaten Bilenler Anlar ! Ne Olduğunu..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gördüğünüz Gibi Şu Anda 45.000 Puanda Diyebiliriz ! 10.000 Puan = 1 Ay Demektir ! İçinde 586 Upload Bulunmaktadır ! Ve Sürekli İndirilmektedir Uploadların Çoğu Adulttur.. Her Ay En Az 10.000 Puan Gelmektedir.. Ancak Artık İşim Olmadığı İçin Komple Vermeye Karar Verdim Şu Anda Devam Etmektedir Hesap ! Ve 4 Aylıkta İçinde Uzatabilmeniz İçin 44.536 Puan Bulunmaktadır ! ------------ Peki Nasıl Güveneceksiniz ? Güven %100'dür ! Cep Telefonu + Ev Telefonu +Msn Messenger Adresimi Vereceğim. ! Kesinlikle Yalan Yoktur ! Msn Messenger Adresimi Ekledikten Ve Konuştuktan Sonra Ev Ve Cep Telefonları Verilecektir ! ------------ Önce Sen Hesabı Ver Sonra Ben Kontörü Gönderiyim ! Böyle Bişey Yok ! Kesinlikle Böyle Düşünenler Hiç Ama Hiç Eklemesin Msn'yi Ev Telefonuma Kadar Vereceğim Evdende Arayabilirim O Kişiyi ! Satıcı Benim ! Önce Kontörü Alırım Sonra Hesabınızı Anında Veririm ! Karar Sizin ! Böylesine Ucuz Bi Hesap Bidaha Zor Bulursunuz |
Alıntı:
ben rapid şifresi almak isterim.istersen konuşalım.kaç kontöre ne kadar.ok. slm |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:39 . |