![]() |
GidErSen DurACaK YüreĞiM!
Gidersen,bahar asla gelmeyecek bu kente,hiç kesilmeyecek yağmur….hep gri bulutlar,hep soğuk rüzgar…yarını meçhul bir hayat,umutsuz günler….biliyorum aşka dair herşeyde seninle beraber gidecek..kimse yerini tutamayacak,kimse sen gibi bakmayacak…hiçbir şey avutmayacak beni…kuruyacak denizlerim,balıklarım ölecek… gidersen,ben asla eski ben olmayacağım..hayat devam eder elbette,yaşamak denirse buna yaşayacağım.. bir yanım eksik,kalbim kırık,tarifsiz bir keder,hepsi birbirinin aynı olan saatler…ne renkler parlayacak,ne çiçekler açıçak…yaptığım hiçbirşey zevk vermeyecek bana..gidersen,bir daha okumayacağım aşk öykülerini…gidersen çok kızacağim sana,arkandan lanetler yağdıracağım..her gece sabahı edeceğim seni bekleyerek..yorgunluk tüm hücrelerime yayılacak…bir süre sonra beni görenler tanımayacak… kimisi acıyarak bakacak bana,kimisi kendimi bu hale getirdim için kızacak…umrumda bile olmayacak ne dedikleri…..birtek şeyi söyleyeceğim onlara “yüreğim o gittiğinden beri atmıyor…” ßæ |
çok güzel tşkrler...
|
paylaşım için teşekkürler..:2:
Aşkım kalbindeyse, mutluluğum elindeyse, istediğin iki kelimeyse, seni seviyorum ... |
tşkkrler. :2:
|
dosTUm! cok guzeLdi saoLasın.... ;)
|
şiir delisi olarak güzel bir paylaşım.iyi paylaşımlar.
|
qüzeldi paylaşımın için tkşler
|
Gidersen,bahar asla gelmeyecek bu kente,hiç kesilmeyecek yağmur….
TŞKLER:1: |
dapoxetine clifornia
95217; Harlan for 48 hours from Monday 11 00 am to Wednesday 11 00 am and then exposed to only chow for the rest of the week <a href=https://fastpriligy.top/>priligy kaufen</a>
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:41 . |