![]() |
Çünkü......
Séni sana raqmén yaþadým ßén.Hép kaçýþLarLa doLu,hép éksik...ßir yanýný tamamLasam,mutLaka ßaþka ßir yérdén açýk wériyordum.TamamLamaya uqraþtýkça sénin qözLérindé kayßoLup qidiyorum...
ßédéniné déqiL,ruhuna taLiptim ßén.ßu yüzdén ßu kadar zorLanýyordum... Aþkýn yarýný yoktu;ama ßizim ßékLédiqimiz hép yarýndý.ßuqün hiç yaþanmadý.ßu né sana,né dé ßana uyardý.Ama çarésizLik,éLimizi koLumuzu ßaqLardý.Hayata isyan édérdim,isyan ték arkadaþýmdý.. ßiLiyorum zor oLacak,imkansýz oLacak ama UNUTACAqIM!! Gidiyorum,qéridé yaþanmamýþ zamanLarý ßýrakarak.Séndé ürkékLiqinLé ßaþßaþasýn... Gidiþim yüréktén deqiL;zorunLuLuktan.Sanma ki ßu sewdayý ßaþka kimLikLeré taþýrým.Sanma ki ßéndén sakLadýqýn aþký ßaþka yüzLérdé ararým... Sénide qötürürüm yüréqimdé,yokLuqunu taþýrým. Hép tamamLanacak déqil ya, ßu da ßöyLé yarým kaLsýn.AsLýnda çok da üzüLecék ßirþéy yok... Çünkü; ''ßu A$K ßA$TAN SONA ÝMKANSIZDI''... |
Hép tamamLanacak déqil ya, ßu da ßöyLé yarım kaLsın.AsLında çok da üzüLecék ßirşéy yok...
Çünkü; ''ßu A$K ßA$TAN SONA İMKANSIZDI'' bu güzel dizeler için tşkler emeğine sağlık :1: |
teşekkürler yaprak beğenmene sewindimm
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:57 . |