![]() |
KÜÇÜKTÜM DAHA... (filistin)
Küçüktüm daha, hayyaller uçururdum uçurtmamda
Ötelere çok ötelere giderdi hep Babam yoktu şehit oldu dediler cennette dediler Küçüktüm oysa bilmiyordum gidenlerin ardından sadece ağlamak kalırmış hatıra olarak Küçüktüm daha, cennetten gelsin diyordum, Özlüyordum Alışmıştım artık sokaklara,ölenlerin yanından geçmekten Korkmuyordum ölümden,uyuyorlar sanırdım Sokaktada uyunuyor bizim buralarda Yıldızları seyrederdim tavanı olmayan odamdan Odamda yoktu aslında Yıldızlar geçiyordu gökyüzünden Çok sonraları öğrendim onları yıldız olmadıklarını Kan kusan füzeler olduklarını Ve sonradan öğrendim yıldızların çok uzak olduklarını Annemin uzaklığını tattım kan kusan namluların ucundan Cennette gitmişti annem Küçücük ellerim ve bedenim vardı İnsafsızca, bir tankın paletleri altında ezildiğimde Doyamamıştımdaha yıldızlara Bu yüzdendi demek gözlerimin açık kalışı Uçurtma uçuramayacaktım artık Ellerini tutamayacaktım hayallerin Kırılmıştı , ezilmişti bileklerim , annemin saçlarında gezinen Oynamıyordu ayaklarım , topu göklere savuran Öpemiyordum artık rüyalarımda babamın ellerinden O kadar çirkin o kadar pismiydim sevilmeyecek kadar O kadarmı kanlıydım kaldırılmayacak kadar Hep duyardım başka diyarlardan başka ülkelerden Çocukların şen şakrak koşup oynadıklarını Balonları varmış oradakilerin Misketleri varmış mavi,eflatun renk renk Elbiseleri varmış kışın üşütmeyen Yırtık değilmiş pantolonları güzel kokulu Tavanları olan odaları varmış En önemlisi Anneleri varmış ve Babaları varmış onların Oynayanlar varmış başka ülkelerde Koşarmış , çoşarmış seviçten çocuklar Ne günahım vardı bende çocuktum her çocuk gibi Benimde Annem vardı Babam vardı onlarınki gibi Gözlerime şefkatle bakan. Benimde hayallerim vardı isteklerim vardı Sokaklarda koşmak , oyunlar oynamak isterdim bende Oysa bende bir çocuktum Bende bir evlattım , gülüp oynayan çocuklar gibi Şimdi belki televizyonda görürsünüz pörsümüş bedenimi -Aman hanım çocuklar izlemesin korkmasınlar , der babalar İçiniz sızlamazmı bizi izlediğinizde Ama neden sızlasınki orada olan ne sizdiniz nede çocuklarınız Ya çocuklarınız derken bile yüreğiniz burkuluyor dimi Hayal bile etmek istemiyorsunuz Oysa ben öldüğümde savunmasız sevgiye muhtaç bir çocuktum Oysa küçüktüm ezildiğimde Küçüktüm daha.. |
:65: tşkler
|
tşkrler...
|
ben tsk ederim okuduguniz icin :4:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:50 . |