![]() |
MutLuLuk Hangisidir ?
sizce mutluluk hangisidirr ? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya MutluLuğa verilecek en güzeL örnek ? (resimLerden)
. 1. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 2. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 3. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 4. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 5. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 6. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] . 7. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 8. ...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ya aslında beni en çok mutlu eden şey alış-veriş yapmak şıklarda da o yok :78:
ama en çok 4. fotodaki teyze mutlu olmuş gözüküo. :79: |
[quote=betul;249320]ya aslında beni en çok mutlu eden şey alış-veriş yapmak şıklarda da o yok :78:
:72::72::72::72::72::72::72::72: |
aslında bütün resimlerden mutluluk akıyor.ama ikinci ve üçünçü resimlerdeki mutluluğu ben bile hissettim.güzel bir paylaşım.
|
:46::46:
|
teşekküürler .............................
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:12 . |