![]() |
40 Yıl Sonraki Forum.van.gen.tr.....:)))
Satan22: Nine yeni açtığım konuya bak nasıl olmuş?
Efsun: ßen bu konuyu 40 sene önce açmıştım, kilitliyorum! ************************************************ (YUNEMOZ Şiirler bölümünde yine 1 numaradır) YUNEMOZ'un açtıgı konuLarı Anlamak için ambleminde baStoN olup OLmadıgına Bakınız. (ßu arada YUNEMOZ bastonla dahi zor yurudugu, sacları bembeyaz oldugu halde 18'lik cıtırlara asılmaya devam etmektedir ama artık umursayan olmaz ) ************************************************ (Yaşlılık İşte Naparsın) Muhemar: Zyrec "takma dişler" ile ilgili bi konu açıcam +65 bölümüne mi açıyım yoksa sağlık bölümüne mi? Zyrec: Neeeeee kablo fişler miiiiiiiiiiiiiiii? Ne işi var kablo fişlerin sağlık bölümündeeeeeeeeeeee ??? Muhemar: Takma dişler diyorummmm takma dişleeeerrrrrrrrrrrr! Zyrec: Ne bağırıyosun canım karşında sağır mı var?! ************************************************ ANKET: Sizce en iyi huzur evi hangisi? ************************************************ FORUM İÇİ OYUNLAR: -ALttakinin kafasında kac tel oldugunu tahmin edeLim. (en fazla3) -Alttaki üyenin torununun ismini tahmin edelim. -Allatki uye bize gencliginde yaptıgı capkınLıkları AnLatsıN -Alttaki uyenin vucudundaki hastalıkları tahmin edelim(seker,tansiyon vb.) -Alttaki uye su aN hangi Yesilcam Filmini izliyo..? -Ömrumuzun bitimine dogru sayaLıım(1....en fazla 1000 ) ************************************************ Forum.van.gen.tr 'nin Yeni Bölümleri - +65 - Hey Gidi Gençlik ******************************************** ( Eeeee yaş ilerleyince bunama vakaları görülmeye başlar üyelerde) Alosar: Sinful önceki açtığın konuyu çok beğendim çok güzel. Sinful: Ne konusu? ßen konu mu açmışım? Alosar: Evet az önce açmışsın ya! Sinful: Nereye açmışım? Alosar: Eee foruma açmışsın. Sinful: Hangi foruma? Alosar: ßizim foruma canımm. Sinful: Ne olmuş bizim foruma? Alosar: Ayyyy konu açmışsın dedim ya! Sinful: kim açmış? Alosar: Yok bişey Sinful :72: :11: :11: |
:11: yemin ederim ahahaaaaaaaa gözümden yaş geldi bu ne yafuu :11:
muhemarla zyrec diyaloğuna koptum zaten bide ben senin nerden ninen oluyom be sen benden büyükseün gıcık şey :72: |
Yaw 40 yıl sonraki halin nine.. Şimdiden ateş düştü ay ben nine olunca naparım yaw kimseye çene çalamam, kimseye karışamam.. :147: ben nene olmak istemiyorum :72: :11:
|
Zyrec dede sen kızmadın demi..
Efendim.. yaw sen kızmadın demi diyorummmmmmmmm n bağırıyosun yaw karşında sağırmı var...:11: |
:177: ben yaşlanınca daha beter olacam bakalım o zaman nereye kaçacaksın :85: :72:
|
:11: tabi tabi olursun.. Bastonlu nine.. Karşıdan karşıya geçerken bile trafiği alt üst edersin sen vallahaaa:11:
|
:85: o bastonu kafana yiyince görersin sen :85: :72:
|
bastonu kaldıracak güç kalmışsa tabi :11: nineeeeeeeeeee :11:
|
:11:
|
şimdi tadını çıkar muhemar 40 yıl sonra böle bi şansın olmayacak :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:28 . |