![]() |
Şimdi gitmek zamanı
Kal diyen yanım; katilim olursun...
Şimdi gitmek zamanı buralardan[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir bardak serin sudan yarenlik dileyip[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve serinleyip.. Varsın açmasın bahçemde çiçek[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir fesleğene anlatırım rüyamı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdi gitmek zamanı... Farzet ki gönlüm; burda doğmadın... Bu güneş[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu gökyüzü yabancı... Bir kara sevdayla vedalaşırcasına... Gitmek zamanı... Vakıa[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu bahçenin bülbülüydüm ben[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çiçeklerden önce açardım her sabah[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir bakıştı önce... Sonra tebessüm... Bunca yıl avunduğum... Şimdi gitmek zamanı buralardan... Yavaştan toplarım hüznümü[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] heyecanımı. Bana ait ne varsa.. Benden başka... Ve incitmeden... Ve incinmeden olsun isterdim... Şimdi gitmek zamanı... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:57 . |