![]() |
Admin ve user arasındaki muhabbet
admin ve user arasında geçen komik diyalog Mesaj Linki
-------------------------------------------------------------------------------- Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun. Kullanıcı : arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! ************** Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee Kullanıcı : Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ************** Kullanıcı : Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet Kullanıcı : O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ************** Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! Kullanıcı : Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! ************** Kullanıcı : Haci sen ne is yapiyon ? Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim. Kullanıcı : oldu ************** Kullanıcı : Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? Kullanıcı : Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim ************** Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! ************** Kullanıcı : Hocam bi dakika bakar mısın ? Forum yoneticisi: Ne var üser Kullanıcı : Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban Kullanıcı : ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi Kullanıcı : Hönk ! ************** Kullanıcı : Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! ************** Kullanıcı : Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Forum yoneticisi: ee? Kullanıcı : Oraya belediye meclisinde encümen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Forum yoneticisi: jilet verin la banaaaaaaaa!!! |
ellerine sağlık erdal abi çok güzel bi paylaşım olmuş...:72:
|
rica ederim Sena :1:
|
:11:
|
:72:
tşk ler... |
:11:
|
çok güzel diyaloglar emeğinize sağlık
|