![]() |
ஜ๘ gözüMdeN öPme ๘ஜ
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Gözümden öpme.. Ayrılıktır" derdin. Öpmedim Ayrılmadık mı? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uğursuz diye firuze yüzüğünü denize attın; Mavi taş deniz kızında kolye, Sen beni sattın. Yeni ay görünce yüzüne bakardım; Göz bebeklerimde sen vardın. Leyleği havada görmek için seninle Yeryüzünü unuturdum. Hasret kurşunu ile dün Dört karga vurdum... Güvey duvağı görmezmiş düğünden evvel, Şimdi ellerin bile bana el. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evliya bahçesinde nar ağacı; Dalına gönlümden çile bağladı, Eski nemli dualarıma ağladım. Helva dağıttım öksüzlere kandillerde. Sen ordasın ben yaban illerde. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Gözümden öpme, ayrılıktır" derdin. Öpmedim. Ayrılmadık mı? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Zeki muren |
Güzel bir paylaşım onun için teşekkürler.........
|
Gözümden öpme..
Ayrılıktır" derdin. Öpmedim Ayrılmadık mı?emeğine sağlık güzel olmuş :1: |
:) beğenmene sewindim yaprak.. ;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:50 . |