![]() |
küçük kızın feryadı
baba! Sen SuÇlu DeĞİlsİn[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Baba! Neden Tutukladilar Senİ[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Baba! Senİ Benden Neden Esİrgedİler? Benİ Bİr Kez Öpmeden, Annemİn GÖzyaŞlarini Sİlmeden[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Anne! Her Sabah Yanaklarinda GÖzyaŞi GÖrÜyorum, Fİlİstİn Her Şeye Layik DeĞİl Mİ? Her GÜn GÜneŞe Seslenİyorum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Anne! Babami Bİr Kez Daha GÖrebİlecek Mİyİm? Yoksa, Yoksa Kiyamete Kadar Bİr Daha GÖremeyecek Mİyİm? Yoksa, Annemİn GÖzyaŞlari Kiyamete Kadar Akacak Mi? Baba, Neredesİn! Neredesİn! Topraklarimiz İŞgal Edİlİyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fİlİstİn'İn ÇİÇeklerİ Kopariliyor Babami HİÇ Öpmedİm, GÜneŞ DoĞduĞundan Berİ[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bayramlar Bayrami, Şenlİkler ŞenlİĞİ Kovaliyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şehİd ÜstÜne Şehİd DÜŞÜyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Babam Demİr Parmaklar Arkasinda! KÖlelerİn TutulduĞu Duvarlarin Ötesİnde[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] O GÜn Ne Zaman? Parmakliklarin KirilacaĞi GÜn Ne Zaman? |
o gün pek yakın..Filistin çiçekleri koparılsada binlerce çiçek açacaktır ama gafiller bunu bilemez anlayamaz..ve Filistin herşeye layık....
güzel şiir paylaşım için tşkrler... Dua ile....... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:46 . |