![]() |
Olsaydim..
...OLSAYDIM
İçtiğin su olsaydım keşke Yada elinin değdiği herhangi br nesne Kalem mesela Ve yazsaydın benimle kıta kıta şiirler Aşk kokan ellerinle düzeltseydin sayfanın kıvrılan ucunu... İşin bitince gömleğinin cebine koysaydın beni Okuduğun kitap olsaydım keşke Okusaydın beni! Yapraklarımı çevirseydin birer birer Yada sevdiğin bir şarkı olsaydım Dinleseydin beni tekrar tekrar Tarak olsaydım saçını tarayan Süzülseydim saçlarının arasından Ve göz kapağın olsaydım Korusaydım seni ondan bundan Gece olunca usulca kapasaydım o güzel gözlerini... Yada iyisi mi rüzgar olsaydım Sokağa çıktığında yüzüne vuran Şair olup seni yazsaydım Şiir olup seni anlatsaydım Haziranda kar olup yağsaydım avuçlarına Yada ayna olsaydım En kısa yoldan baksaydım sana doya doya Gül olsaydım keşke Koklasaydın beni Kurutup defterinin arasına koysaydın Bazen aklına takılan bi soru olsaydım Düşünseydin Kafa yorsaydın bana Çözmeye çalışsaydın Yada özlediğin bir kişi olsaydım Arasaydın beni Halimi hatrımı sorsaydım Bayramlarda mesaj atsaydın Ne bileyim işte hatırına gelseydim Tavla oynarken zar olsaydım ellerinde İki parmağınla tutsaydın beni Önce öpüp sonra fırlatsaydın İnan mahçup etmezdim seni Hep düşeş gelirdim Karşı tarafada hep yek Kalbin olsaydım keşke Dakika dakika atsaydım Yada iyisi mi KALBİNDE olsaydım Bir roman yazsaydın kalbindeki benle Adını SEVDA koyup söze başlasaydın Yazıp yazıp bitiremeseydin Bir türlü nokta koyamasaydın Ağladığında gözyaşın Güldüğünde kahkahan olsaydım Yani seninle ilgili herşey olsaydım HERŞEYİN olsaydım... => Alıntıdır <= |
emeğine sağlık çok güzel bi şiir
çok tşkler |
paylaşm için tşkler emeğine sağlık
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:35 . |