![]() |
isyan yürek ister
kolay değil
zor da değil ne şehirdeyim nede yeryüzü bana yakın dokuna bildiğim her şey ama her şey sensin san ki ne denli güçlü eserse rüzgar o denli kök salarım toprağa tutunur gitmek istemem acıları biz sevdaları herkes çeksin şehirler mutlu olsun diye yaratılmadı mı dağlar koşup sığındığımızda saklandığımızda mutlu olsun şehirler diye.... gitmek mi? her şey yeryüzü HEPİMİZİN... görebildiğin en uzaktayım duyabildiğin ses kadar yakın bir o kadar yabancı bir o kadar da yerliyim yalnızlığa sen var ya yani sen içimdeki sen bir ses versen... şimdiki zamandayım sevsen yanımda olur, beni anlardın birlikte götürdüğün tüm umutlarımda ölümü bıraktın bana binlerce kez yaşam vardı oysa her canlı bir dünyaydı evremde bense korkulardayım.. hareket etmeyen, zincirlerinin farkına varamaz ah bu esaret beni sana seni vatana bağlayan bir lokma ekmek üzerine ki yeminlerim seni sevdim ben. o gün bugündür iflah olmaz aşk dile sonsuzlukları getireyim dile tüm umutları bir dua gibi seller, yağmurlar gibi okuyayım. sana sevgimden başka ne diyeyim? bir çocuk sesidir isyan yeni insana gebe ülkemde bir bağırıştır çığlıktır yeniden yaratmak için yaşamı köhnemiş ve loş bir yüzyıl yalnızlığındandır yalvarış ve yakarışlarımız. ama çocuk ağlamakları İSYAN sesleridir. duysun diye dünya... |
güzel şiir tşkler :1:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:18 . |