![]() |
her şeyi anlatan şiir
her şeyi anlatan şiir yaşıyorum uzaktaysam senden bilki seni hiç unutmadım ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmışız senden yada benden ne farkeder şeytana uymuş aşkı yakmışız adımı solemezdin bana aşk derdin aşkım derdin her aşk dediğinde beni kendine daha da aşık ederdin konuştuğumuz anları hatırlıyorum güller açardı gönlümde sen gelirken üç beş saat bile ayrılsam senden yapraklarım dökülürdü sen giderken yanyana duran iki yıldızdık sana göre en parlak en güzel olan bendim gökyüzündeki tek yıldızımdın senin fırtınalarda saklanıp korunduğun liman olduğunu solerdin ömrünün sonuna dek beni seeceğini kalbini kalbime kelepçeliyip anahtarı okyanusa attığını solerdin benim için kıyamet seni kaybettiğim gun demekti ruhumda sakladığım en değerli hazinemdin sonsuza kadar da saklayacağım yokluğunda sen nasıl olursan hayal ettiğimde seni mutlu çok mutlu görüyorum çunku hep oyle ol istedim hatta belki yeni aşklar tanırsı tanı zaten her şeyin en güzeli senin olmalı aynı şeyi isteme benden yerine kimseyi koyamamki ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedimki sen bana aşk dedin bizi kirletemki bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz senin bana benim sana soylediğim onlardan biri yada benzerini duyarsan beni anımsar gülümsersin ben mi ? ben hiç unutmayacamki okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım her atışında hatırlamak için . |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:46 . |