![]() |
Korkuyor bu kız
Korkuyor bu kız Belkide tekrar yitirmekten, ölesiye sevdiği halde onun yanında olmamaktan korkuyor. Yada şu utangaçlıgını yenemeyip, aşkını ona anlatamamaktan korkuyor. Belkide önündeki engelleri aşamayıp, elini asla tutamamaktan korkuyor. Yada gözlerine bakamayıp, şu dünyadan çekip gitmekten korkuyor bu kız SENSİZLİKTEN KORKUYOR BU KIZ ASKINLA YANDIM YANDIMDA YANDIMDA KÜLLERE DÖNDÜM DÜŞÜNDÜM SENİ SENLİ GÜNLERİ DÜŞÜNDÜM UYKUYA DALDIM BİTTİĞİM GÜNÜ HATIRLADIMDA KABUSLA KALKTIM .ASKINA YANDIM ASKINLA KÜL OLDUM YANDIMDA UYANDIĞIMDA KÜLLERE DÖNDÜM SENİ SEVDİM ASKIM Engeller var önümde sana gelemiyorum sen gel kapımı çal hadi bekliyorum Işığımdın ısıklarımı kapadın söndün artık göremiyorum Tut elimi tut gücüm kalmadı. . . Sen gittikten sonra güneşim doğmadı. . . Sen, gökte bir yıldızın söndüğünü düşün Sen yağmurdan sonra güneşin gelmediğini düşün Sen bir bebeği düşün kimsesiz Birde Beni düşün sensiz Nefes gibi muhtacım o gözlerine derinden yaraladın beni sözlerinle Ne yapsam kendimi toparlayamıyorum Nereye gitsem her yerde seni görüyorum Acıyla doldu kalbim yaşayamıyorum Hasretin sardı benliğimi dayanamıyorum Ver Kalbimi ver vazgeçemiyorum Dön gel artık nefes alamıyorum Bak görmeyeli kaç GÜN oldu içimdeki sabır kovası çoktandır doldu Bir umut görsem de uzakta ellimi uzatamıyorum aslında çok yakın olsa da Ne yakin nede uzaksın Ne soğuk nede sıcaksın Ne başkaların nede benimsin Ama hasret kaldığım Sevdiğimsin... Duygularımı anlatmak zor olsa da keşke anlasan şu satırlarımla... Seni unutmak imkansız olsa da , unutmalıyım bir yolunu bulup da, Bunun farkında olsam da olmuyor be askım hayalin karsımda durunca. Giderken benide götürseydin keşke Vazgeçemiyorum bak işte bıktım artik deyip te benden gittiğinde, Bir gün hayatına başka biri girse de Senin yerin bambaşka kalacak ebediyen bende... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:46 . |