![]() |
Sensiz hayattan bir parça
Sensiz hayattan bir parça yeni bir gün yeni bir başlangıç yeni bir sayfa derler ya hayata hepsi koca bir yalan oldu sen gideli kuşlar aralarında kutlarken yeni günü ben bir gecemi daha yolcu ediyorum şimdi yeni bir ayrılık yaşıyorum karanlığımla ve yeni bir ayrılık yalnızlığımla güneş doğuyor yeniden aydınlanıyor evler fakat ben hala karanlıklardayım terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş bir ev gibi günden güne çürüyorum bomboş pencerelerden bakıyorum hayata hani karekök içine alınmış hiçbir tanımı olmayan negatif değerler var ya ben de öyleyim şuan hiçbir anlam ifade etmeyen köklü ifadenin içine tıkılmış negatif bir değer defalarca kez yanından geçmeme rağmen FARKEDEMEDİĞİN çantanı alıp gidişini izlemekten başka bir şey yapamayan kazanamadan kaybeden bir kavşağın ortasında kalakaldım gideceği yolu bilmeyen bir yolcu gibi ben seni sevmeyi çok sevmişim varlığımdan habersizce seni izlemeyi hani kışın ellerin donar da birşey hissetmezsin ya bir an sonra karşılaştığın ilk sıcaklık sızlatır ellerini işte böyle bir şey seni sevmek benim de yüreğim sızlıyor şimdi buz tutmuş kalbimi sıcaklığın ısıttı, eritti benim de yüreğim sızlıyor şimdi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:53 . |