![]() |
Asık Zyrec ve Tutsak_07'den Nagmeler...:)
Bugun grupta atısırken yakalandılar..:D
zуяє¢ : etraf karardı yine tutsak_07_: gözlerim seni arar oldu zуяє¢ : yalnızlık doldu her yan tutsak_07_: ben seni bekler oldum tutsak_07_: **** zуяє¢ : sensizlikti arkadaşım tutsak_07_: sonraki satırr tutsak_07_: sigaraydı sırdaşım zуяє¢ : gözlerindi hayalim tutsak_07_: hayaller hep sen oldunn zуяє¢ : sen hep hayal oldun tutsak_07_: **** tutsak_07_: sabahım senle başlar... zуяє¢ : o an başlar hayat tutsak_07_: zındanımdır geceler... zуяє¢ : gardiyanımdır kokun tutsak_07_: **** tutsak_07_: bak yine gece oldu... zуяє¢ : buğulu pencerede adın yazıldı tutsak_07_: adınla birlikte yüreğim yazıldı.. zуяє¢ : düşlerim oldu bu gece sen öldün zуяє¢ : """"" tutsak_07_: ölüm bendeki seni bitirir sandım zуяє¢ : filiz ekti yüreğime tutsak_07_: solan yüreğimde başlayan bir sen zуяє¢ : senle alınan yeni bir nefes tutsak_07_: **** zуяє¢ : son kıta olsun taner han duvarları kadar oldu :D tutsak_07_: tmm abii tutsak_07_: ama bu son kıtada ne olsunn zуяє¢ : ne tutsak_07_: sen karar werr we başla abi zуяє¢ : öyle diyince aklıma gelmiyo zуяє¢ : :S tutsak_07_: geri gel deseydim... zуяє¢ : gelirmiydin, tutarmıydın ellerimi tutsak_07_: yeniden sararmıydın kollarına zуяє¢ : ve yine ben olurmuydun tutsak_07_: sen; ben olmasanda ben hep sen oldum... zуяє¢ : süper oldu yav..:D :72: |
:78:
|
:72:
sitede keşfedilmemiş yetenekler varmış değerlendirmek lazım bence:D |
:78:
ßæ |
:11:
|
Güzel fena değil.Bence arkasıda gelsin.:4:
|
wayyyy hocamla taneri iyi yakalaşımışsın ZeRGuWaN abi:D:D....hiç çaktırmıyolardı ama....:D:Dgüzel dizeler
|
ruşen abi döktürüyosun maşallah :D:D
|
:11:çok güsel abi +rep..:72:
|
brrooo:D :4:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:18 . |