![]() |
Düşlerim hep mavidir benim...
Düşlerim mavidir hep... Gökyüzü kadar, denizler kadar mavi, uçsuz bucaksız.
En iyi rol benimdir. Baş kişisi de ben düşlerimde. Güzele, sevgiye doğrudur düşlerimde kurgularım. Hep sevilen benimdir, hep seven ben. kaybolsam da karanlıklarda, umarsızlıklar dolaşsa da ayaklarıma, elimden tutup kurtaranım vardır hep. Yalnızca ellerini, gülümseyen, bükülen dudaklarını gördüğüm, yüreğinin sesini duyduğum bir sevgili.... Düşten koparıp alır çoğu kez yaşamın gerçekleri... Buza yazılan yazı gibidir düşler... Yitip tükenir... Bi yenisi kurulur , tükenir ... Düşler gerçeklerde erir, gerçekler düşlerde... Düşlediği sürece vardır insan... Düşler umutların var olma nedeni... Beden koşar aç gözlüğünü doyuramaz, koşar yorulur. Ruhu yapayalnız kalmıştır çok gerilerde... Ama düşler; ruhunu dinlendirir, güç verir, omuz verir ona... İşte bu yüzden hep mavidir benim düşlerim... Denizler kadar, gökyüzü kadar uçsuz bucaksız... duru ve sevgi dolu... Ruhum dinlenir, soluklanır düşlerimde. Bedenim beklemese de düşlerim bekler ruhumu... Çok bunaldığım, üzüldüğümde kapatıp sıkıca gözlerimi, yaşamın acıtan, yakan, yıkan katılığına, acımasızlığına... Koca mavi boşluğa salarım ruhumu... Mavi , duru sularda balık sayarım bazen kendimi, gökyüzünde beyaz bi bulut, bi uçurtma sayarım bazen... Düşlerimi mavilikler ve sevgi çiçekleri doldurur rengarenk... Kelebekler uçuşur, kuş cıvıltıları, çocuk gülüşleri ve güneşin ilk ışıkları vardır düşlerimde hep... Yaşamın, yitirilen sevgililerin, yiten sevdaların acılarına iyi gelmiştir benim mavi düşlerim. Yaşama tutunan ellerim, umutlarımın yaşam kaynağıdır mavi düşlerim. Mavi düşlerde olmak, mavinin sığlığında derinlik olmak ve var olmak, tutunup mavi düşlere yaşamın karanlıklarından, kahırlarından kaçmak biraz işte... |
Mavi düşlerde olmak, mavinin sığlığında derinlik olmak ve var olmak, tutunup mavi düşlere yaşamın karanlıklarından, kahırlarından kaçmak biraz işte...
emeğine sağlık |
tşkler :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:31 . |