![]() |
Yine De Yüregimde Sevdasin...
Sen vardın belki düşlerimde Bilmediğim bir güzellikte Seni yaşardım akşamın güzelliğinde Saçarlını okşayan rüzgârı koklardım Yıldızlara sorardım gülüşünü Sessiz duvarlara bakıp düşlerken Ne saç rengini, ne göz rengini bilmeden Kır çiçeklerinin her birine benzeterek Sen vardın belki düşlerimde Sahilde yazarken kumsala adını Karşı kıyıda el sallardın bana Bazen bakışlarımda düşlerimi okur Ben düşünürdüm sevdayı sen yazardın Kimi zaman alaca karanlıkta Bilmediğim şehrin karanlık sokaklarında Savrulan hazan yaprakları olurdun Düşerdim arkandan umutlara Sarıp yüreğime yeşertmek için Kimi zaman fırtınalardan korusun diye Sarp kayalara ektiğim gelincik olurdun Sen vardın belik düşlerimde Adını bilmediğim, göz rengini bilmediğim Bazen sema, bazen gül, olurdu adın Fındık rengi ela, vadi yeşili olan gözlerin Kimi zaman zeytin karası, Kimi deniz mavisi olup serinletirdi yüreğimi Gece sarardım seni düşlerimde Ten kokularını meltemden alırdım ya Bazen de gelincikten, beyaz zambakta; Bulurdum yaşanamamışlara benzemesin diye Getirmezdim seni gerçeğe Düşlerimde severdim sen olduğunu bilmeden Şimdi çıkıp geldin tarihi bir efsaneden, Yüreği atan, dilleri konuşan, yıldızlara bakan Bir cansın yarı düş yarı gerçeksin, Kendine göre gerçek, bana göre hayalsin Gene de yüreğimde sevdasın |
Bir cansın yarı düş yarı gerçeksin,
Kendine göre gerçek, bana göre hayalsin Gene de yüreğimde sevdasın emeğine sağlık :1: |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:09 . |