![]() |
Sen hiç öldün mü?
Sen hiç öldün mü? Bir yar uğruna Gözyaşların sel Nefes alışın bile acı Almadığın oldu mu hiç? Benim oldu... O güzel saçların Yanı başımda duruyordu Dokunamıyordum Beni sevmiyordun Sen hiç öldün mü? Ben o an ölüyordum... Baktığın yerleri seviyordum Ama sana bakışım başkaydı Aşkıma bakıyordum Tutsak olduğum kaderime Öyle bir tutsaklık ki bu Her gün kendimi öldürüyordum Yakalasınlar beni Sana mahkûm etsinler diye Mahkûm oluyordum Kelepçeye gereksiz Olsa da ellerim sensiz Ellerimi ellerinden Ayırmak istemiyordum... İki oda gibiydik seninle Aynı çatı altında Uzaklığın Bir duvar kalınlığında Hayallerim büyüktü oysa Duvarlara tahammülü olmayan Tek odalı bir ev Ve biz iki koltuk Birbirine bakan... Her şeyi sana benzetebilirim Mesela sigaram oluyordun Soranlara söylediğime göre Dertten içiyordum Su oluyordun İhtiyaçtan içiyordum Yemek oluyordun Sensiz ölürdüm biliyordum Sen hiç öldün mü? Beni sensiz bırakışında Ve defalarca ölüyordum... Toprak kokusu oluyordum Ya da şehirlerarası otobüs Durmadan uzaklara gidiyordum Sen göndermiyordun Gözlerin git diyordu Ve şarkılar yollarım oluyordu Gözlerimi kapattığımda Şehirlerarası otobüs oluyordum Senin olmadığın bir yere gitmeyi Bir türlü başaramıyordum Tekrar kapatıyordum gözlerimi Bu sefer yolcular sen... Beni mecbur ettiğin O aşka ihanet sözleri sevmiyordum Mesela arkadaş kalalım Seni kaybedemem diyordun Ben sana hiç söylemedim Aşık olan bendim oysa Sen sevmediğin halde söylüyordun Ben aşkıma rağmen kaybediyordum... Elimi tutuşunun titreten sıcaklığı Gözlerimde kayboluşunun Kalbimde yarattığı Seni seviyorum diyişinin Bir anlık da olsa varlığı Ben o bir anları unutamıyordum Sen nasıl unutabildin İnanmamı nasıl bekleyebildin Gerçeği bilmek ister misin? Sana inanmıyordum... Unutmuş olamazdın Biraz dürüst ol Sende sevdalandın Ellerimi gözlerimi Seni mutlu eden sözlerimi aradın Onlar yalan değildi Ve tekrar söylüyorum Sen onları unutmadın... Sen hiç öldün mü? Bir anlıktı dediğinde ben öldüm... Bir şey hissetmiyorum diyorsun Anlamıyorum... Hissettiklerini nereye gömüyorsun? Ben söylemeye korkuyordum Sen hissetmeye korkuyorsun Var olanı acımasızca attın çöpe Şimdi yok diyorsun... Otobüs oluyorum yine Ama gidemiyorum sensiz bir şehre Yol sen Yolcu sen Gittiğim yer sen... Durduğum yerde kayboluyordum Son durağım sendin Kaderimsin diyordum... Sen hiç öldün mü? Beni şehirlerarası otobüs olduğum O masum hayallere Son durağı yine sen olan o yollara İnsafsızca Ve yine söylüyorum Sebepsizce Her sürükleyişinde Ben ölüyordum Sen hiç öldün mü? |
teşekkürler güzel paylasımların için
|
Her şeyi sana benzetebilirim
Mesela sigaram oluyordun Soranlara söylediğime göre Dertten içiyordum Su oluyordun İhtiyaçtan içiyordum Yemek oluyordun Sensiz ölürdüm biliyordum Sen hiç öldün mü? Beni sensiz bırakışında Ve defalarca ölüyordum... ... emeğine sağlık.......... |
Ellerine Sağlık Süper Olmuş
|
ALLAH benden uzak kime yakın edise eetsin bu aşk belasını
|
emeğine sağlık tşkler
|
yorumlar için tşkler:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:12 . |