![]() |
Gözyaşları vardır sevgiye ağıt!...
Kalabalıklara karışan gözyaşları vardır. Hayat ve hayata kapılan insanlar baş döndürücü bir hızla savrulurken[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yerçekimine isyan eden gözyaşları vardır ağır ağır süzülen ve yerin beynine gülle gibi düşen. Gözyaşları vardır sevgiye ağıt[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şahidi yıldızlardır. Şahidi sokak lambalarıdır ve onların dilinden anlamaz kimse. Gözyaşları çoğu zaman sevginin şiiridir. Gözyaşları çoğu zaman sevginin sırtına saplanmış yanlış anlaşılma hançerleridir. Merhemdir gözyasları sevginin yaralarına. Kalabalıklara karışan insanlar vardır[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şahitleri yıldız ve sokak lambaları olan. Yalnızdır onlar ve yalnızlığıma gözyaşı dökerler. Sensiz anlarda benim tek dostum kitaplarım ve gözyaşlarımdır. Gözyaşlarımdan ortaya çıkanların mimarı biziz gülüm[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] biliyorsun!... |
Sensiz anlarda
benim tek dostum kitaplarım Emeğine sağlık tşkler |
gözyaşları kimi zaman
sevginin sırtına saplanmış yanlış anlaşılma hançeridir doğru çok tşkler kayıp_ |
güzel paylaşım için tesekkürler
|
rica ederim :)
|
paylaşımınız çok güzel emeğinize sağlık
|
Yürekten hissedilerek bizlere yansıtılmış güzel bir şiir teşekkürler... |
paylaşm için tşkler
|
ben tşk ederim yorumlarınız için
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:03 . |