![]() |
Ve adına "HAYAT" dediler bunun..!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MasaLLar AnLatılır ve Gün Biter... Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan.. Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beyazLığını unutan.. Suskun bir sorundum sadece.. Beyazın her tonunu siyahLara boyayan.. Ve adına "HAYAT" dediler bunun..! |
Masum bir buLuttum öyLece..
Şehrin pisLiğinde maviLiğini[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beyazLığını unutan.. Suskun bir sorundum sadece.. Beyazın her tonunu siyahLara boyayan.. Ve adına "HAYAT" dediler bunun..! emeğine sağlık inan çok beğendim tşklerrr KAYIPCIM... |
Çok TŞkler Kayip_
|
Güzel karelerle bizlere hayatı anlatmışsın teşekkürler... |
rica :)
|
çok güzel bir anlatım tşk.
|
paylaşm için tşkler
|
rica ederim :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:50 . |