![]() |
Adı üstünde ; HAYAT
Hayatin bir yerinde bir fotografa girmeye zorluyorum kendimi. Ama hep kenarda kaliyorum. Ben mi seciyorum orayi hep Yoksa onlar mı bana uygun görüyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kestiremiyorum . Hep orada[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yalanin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ückagidin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ikiyüzlülügün[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yalakaciligin olmadigi yerde kaliyorum. Hep kenarı uygun görüyorlar bana. Ortalari yalancilar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yagcilar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ückagitcilar kapiyor... Asil utanmasi gerekenler utanmiyor ey hayat[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben utaniyorum onlarin yerine[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] utanmazliklarindan ruhum daraliyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yüregim inciniyor. Bazen cevremden[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] her seyden kacip kurtulmak istiyorum. Hayatin bu kirli sahnesinde insanin igrencligi tiksindiriyor beni. Biliyorum ben iyi bir oyuncu degilim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kivıramiyorum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kavrayamiyorum senaryoyu. Ürküyorum hayattan ve hayatın rölünü iyi oynayan haytalardan... Ey yüksek ucurumlardan atamadigim kalbim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kanayan ve hic kapanmayan bir yaraydi bıraktigin ömrüme... Ne cok kirildım ey hayat[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ne cok sey yasadim hayatin bu kirli sahnesinde. Sancilarla örülmüs bir ömürden geliyorum ey hayat[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] acilarla örülmüs bir ömürden... Anladim ki[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] iki kere iki dört etmiyor artik benim icin. |
Ürküyorum hayattan ve hayatın rölünü iyi oynayan haytalardan...
paylaşm için tşklerr:1: |
teşekkürler kayıp güzel paylaşım
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:20 . |